Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • مبل و تختخواب خودتو در مبل ها بفروش
  • تخت خواب فلزی
  • خرید مبل تختخوابشو

  • فروشگاه اینترنتی مبل و تخت خواب
  • تولید و توزیع انواع مبل و تخت خواب سراسر کشور
  • تضمین مطابقت محصول و بیمه سلامت در حمل
  • نظرات مشتریان پس از دریافت کالا
  • خرید سرویس ناهار خوری
  • خرید مبل و کاناپه
  • خرید مبل و کاناپه
  • خرید مبل تختخوابشو
  • مبل سلطنتی و استیل
  • مبل ال
  • تخت خواب
  • خرید انواع سرویس خواب
  • خرید سرویس خواب طرح موج کد 3818
  • مبل تختخوابشو مدل سارا

سایت مبل ها به منشی تلفنی خانم نیازمند است . به شماره تلگرام میتونید پیام بدید .
محل اگهی

6 سوالي که درباره مبل مي‌پرسند

6 سوالي که درباره مبل مي‌پرسند

خريد مبل کار بسيار ساده‌اي است. يعني شما مي‌توانيد با مراجعه به يک بازار مبل بزرگ و داراي محصولات متنوع با توجه به سليقه‌اي که داريد مبل دلخواهتان را انتخاب کنيد…

 

البته به‌ شما توصيه مي‌کنيم پيش از خريد مبل، نگاهي هم به اين راهنماي خريد ما بيندازيد؛ شايد به دردتان خورد!

 

1. راحتي بخريم يا استيل؟

معمولا مبل‌ها به دو گروه راحتي و استيل طبقه‌بندي مي‌شوند. مبل‌هاي راحتي بايد تمام پارچه باشند و چوب يا فلزي در بدنه اصلي و رويي آنها به کار نرفته باشد. مبل‌هاي راحتي دسته‌هاي پهن و پايه و پشتي نسبتا کوتاه‌تري نسبت به مبل‌هاي استيل دارند. مبل‌هاي استيل، کمي رسمي‌تر و ترکيبي از چوب و پارچه هستند. پشتي اين مبل‌ها، کاملا صاف و کمي بلند است و پايه‌هاي بلند آنها هم اجازه نشست و برخاست راحت‌تر را به مهمان‌ها مي‌دهد. اگر قرار است براي استفاده شخصي و راحتي خودتان مبلمان بخريد بهتر است سراغ انواع راحتي آن برويد اما اگر خانه شما فضاي کافي براي قرار دادن 2 دست مبلمان را دارد، بهتر است يک ست کامل استيل براي زماني که مهمان داريد بخريد و يک نيم‌ست راحتي هم براي خودتان تهيه کنيد.

 

2. تمام پارچه بخريم يا چوب و پارچه؟

اگر در خانه شما، فرزند کوچک، سالمند يا فردي که مبتلا به آسم و آلرژي است زندگي مي‌کند، بهتر است مبلماني بخريد که کمترين ميزان پارچه در تهيه آن به کار رفته باشد. گرد و غبار و آلودگي‌هاي غيرقابل‌ تميزکردن که روي پارچه‌ها مي‌نشينند، مي‌توانند زمينه تنگي‌نفس يا حساسيت‌هاي تنفسي را در اين گروه از افراد بيشتر کنند. مبل‌هايي که حجم بيشتري از آنها را چوب تشکيل داده‌ باشد، سريع‌تر و ساده‌تر تميز مي‌شوند و گردوغبار کمتري هم در آنها نفوذ مي‌کند.

 

3. بهترين جنس پارچه مبل چيست؟

اگر دوست داريد هميشه مبل‌هايتان تميز باشد و برق بزند، بهتر است مبل‌هاي چرمي بخريد. چرم اين مبل‌ها به راحتي قابل‌شستشو هستند و با استفاده از روغن مخصوص‌شان هم، کاملا برق مي‌افتند و نو به نظر مي‌رسند. پارچه‌هاي مخملي براق و پرزدار براي مبلماني که قرار است در خانه‌هاي کوچک‌تر چيده شوند، بهتر است و فضاي خانه را بزرگ‌تر نشان مي‌دهند. پارچه‌هاي مخملي مات و بدون پرز هم براي خانه‌هاي بزرگ‌تر مناسب‌تر هستند. اگر در خانه فرزند کوچکي داريد، بهتر است رنگ پارچه مبلتان را از بين رنگ‌هاي چرک‌تابي مانند کاراملي يا فيلي انتخاب کنيد تا در اثر شيطنت بچه‌ها مدام کثيف و نامرتب به نظر نرسند. به طور کلي پارچه‌هاي مبلي يا ساده هستند يا گلدار (منظور از گلدار انواع گلدار، طرح‌دار و راه‌راه است). پارچه‌هاي ساده براي مبلماني که قرار است در فضاهاي کوچک‌تر چيده شوند، مناسب‌تر هستند و پارچه‌هاي گلدار هم مناسب فضاهاي باز و بزرگ است. شما مي‌توانيد براي شکستن فضا و روح بخشيدن به محيط خانه، مبلماني ساده با کوسن‌هاي گلدار يا برعکس را انتخاب کنيد.

 

4. کارشده بخريم يا ساده؟

معمولا براي زيباترشدن ظاهر برخي از مبل‌ها به‌خصوص انواع استيل، از يراق‌ها و نوارهاي مختلفي دور دسته مبل يا بين چوب و پارچه آن استفاده مي‌کنند. اگر فرزند کوچکي در خانه داريد، بهتر است دور مبل‌هاي کارشده را خط بکشيد زيرا يکي از تفريح‌هاي البته سالم بچه‌ها، کندن اين يراق‌ها و نوارهاست!

 

5. تشک دوبل بخريم يا يک‌تکه؟

بزرگ‌ترين مزيت مبل‌هاي تشک دوبل بر مبل‌هاي يک‌تکه و ساده اين است که اگر ابر و اسفنج يا فنر تشک اين مبل‌ها بخوابد و از بين برود، مي‌توان به جاي تعمير کل مبلمان فقط تشک آنها را تعمير کرد. ضمن اينکه معمولا دور پارچه‌ رويي تشک مبل‌هاي تشک دوبل، زيپ بزرگي دوخته شده است و شما مي‌توانيد در صورت کثيف‌شدن پارچه، خيلي ساده آن را از تشک جدا کنيد و بشوييد.

 

6. مبل‌هايمان را چطور بشوييم؟

مبل‌ها را مي‌توان با 3 روش مختلف شست. اولين روش استفاده از بخارشوي است. شما مي‌توانيد با کمک گرفتن از بخارشوي، پارچه مبل‌هايتان را کاملا تميز و حتي ضدعفوني کنيد. روش دوم که کمي سخت‌تر از روش اول است، استفاده از محلول آب ولرم و شامپو فرش است. به اين ترتيب شما پس از حاضرکردن اين محلول بايد ابري بزرگ را آغشته به آن کنيد و پارچه‌ مبل‌ها را از بالا به پايين با اين ابر کف‌آلود تميز کنيد. سپس ابر خيس ديگري را روي پارچه مبل بکشيد تا کف سطح پارچه از بين برود. در هر دوي اين روش‌ها، بايد مراقب باشيد چوب مبل‌ها خيس نشوند. چوب در اثر مرطوب‌شدن به سرعت پوسته‌پوسته و سفيد مي‌شود و به مرور زمان هم ترک مي‌خورد. روش سوم هم که از دو روش قبل ساده‌تر است، سپردن کار شستشوي مبل‌ها به مراکزي است که اين کار را انجام مي‌دهند. پس از شستن مبل‌ها با هر روشي که برايتان راحت‌تر بود بايد هرچه سريع‌تر آنها را خشک کنيد تا پارچه‌ها از بين نروند و چروک نشوند. براي اين کار مي‌توانيد از يک سشوار کمک بگيريد. البته حواستان باشد ظاهر مبل‌ها پس از هر بار شستشو کمي از بين مي‌رود و ديگر آن جلاي اوليه را نخواهد داشت، بنابراين هر وقت واقعا مجبور شديد، تن به شستن مبل‌ها بدهيد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *